top of page

di 21 mrt

|

Het Rustpunt

Stiltedag 21 en 22 maart

Vriendelijk naar jezelf in tijden van stress

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltedag 21 en 22 maart
Stiltedag 21 en 22 maart

Tijd en locatie

21 mrt 2023 19:00 – 22 mrt 2023 17:00

Het Rustpunt, Burgstraat 110/116, 9000 Gent, België

Over het evenement

De grootste openbaring is de stilte

Lao-Tse

Deze unieke dag brengt je dichter bij je kern. Stiltedagen zorgen voor een innerlijke herbronning. Dit samen kunnen doen met gelijkgestemde ondernemers, zaakvoerders en leiders is helend voor jezelf en ondersteunend in je zakelijk succes.

De stiltedag van 21 en 22 maart draagt als thema vriendelijkheid blijven naar jezelf in tijden van stress.

Deze stiltedag verloopt (behoudens de begeleiding) in edele stilte. Er is een afwisseling van dhammatalk, meditatie-instructies en oefening in zit- en stapmeditatie. Er is eveneens ruimte voorzien voor een uitwisselingsgesprek met Björn. We starten om 19u met een check-in en gaan aan de slag met meditatie-oefeningen tot 22u. De dag nadien starten we om 7u en oefenen we tot 17u. We voorzien catering en koffie & thee doorheen de dag.

De prijs voor de stiltedag bedraagt 395 euro excl. btw (ontbijt, lunch, doorlopend koffie-thee en fruit, overnachting, citytaks en begeleiding inbegrepen). Indien je graag vegetarisch eet, geef je dit vooraf door aan inge@itam.be.

Je kan ook inschrijven voor de volle dag (zonder voorovernachting). De dag begint dan om 9u en gaat door tot 17u.  De prijs hiervoor is 250 euro excl. btw. (lunch, doorlopend koffie-thee en fruit en begeleiding inbegrepen)

Deel dit evenement

bottom of page