top of page

di 27 jun

|

Gent

Stiltedag 27 en 28 juni - Omgaan met imperfectie

Het leven bevat systeemfouten. Het leven is niet af. Het is work in progress. Ontdek hoe mildheid en mededogen voor jezelf de sleutels vormen in het omgaan met imperfectie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltedag 27 en 28 juni - Omgaan met imperfectie
Stiltedag 27 en 28 juni - Omgaan met imperfectie

Tijd en locatie

27 jun 2023, 19:00 – 28 jun 2023, 17:00

Gent, Burgstraat 110/116, 9000 Gent, Belgium

Gasten

Over het evenement

De grootste openbaring is de stilte

Lao-Tse

Deze unieke dag brengt je dichter bij je kern. Stiltedagen zorgen voor een innerlijke herbronning. Dit samen kunnen doen met gelijkgestemde ondernemers, zaakvoerders en ondernemers is helend voor jezelf en ondersteunend in je zakelijk succes.

Deze stiltedag verloopt (behoudens de begeleiding) in edele stilte. Er is een afwisseling van dhammatalk, meditatie-instructies en oefening in zit- en stapmeditatie. Er is eveneens ruimte voorzien voor een uitwisselingsgesprek met Björn. We starten om 19u met een check-in en gaan aan de slag met meditatie-oefeningen tot 22u. De dag nadien starten we om 7u en oefenen we tot 17u. We voorzien catering en koffie & thee doorheen de dag.

De prijs voor de stiltedag bedraagt 395 euro excl. btw (ontbijt, lunch, doorlopend koffie-thee en fruit, overnachting, citytaks en begeleiding inbegrepen). Indien je graag vegetarisch eet, geef je dit vooraf door aan inge@itam.be.

Je kan ook inschrijven voor de volle dag (zonder voorovernachting). De dag begint dan om 9u en gaat door tot 17u.  De prijs hiervoor is 250 euro excl. btw. (lunch, doorlopend koffie-thee en fruit en begeleiding inbegrepen)

Deel dit evenement

bottom of page