top of page

di 09 mei

|

Gent

Stiltedag 9 en 10 mei - Poorten tot het nu

Ons denken lijkt nooit te stoppen. Leer hoe je los kunt komen van denken en kunt leven in het moment.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltedag 9 en 10 mei - Poorten tot het nu
Stiltedag 9 en 10 mei - Poorten tot het nu

Tijd en locatie

09 mei 2023, 19:00 – 10 mei 2023, 17:00

Gent, Burgstraat 110/116, 9000 Gent, België

Over het evenement

De grootste openbaring is de stilte

Lao-Tse

Klaar om afscheid te nemen van die mentale ruismachine in je hoofd? 

Heb jij ook het gevoel dat je vastzit in een constante stroom van gedachten? Dat je hoofd als het ware een mentale ruismachine is geworden? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Ontdek stap voor stap hoe je deze mentale ruis kunt verminderen en meer rust en helderheid kunt vinden. Door middel van diverse technieken en oefeningen leren we omgaan met die denkende geest.  Zo kun je meer focus en balans vinden in je dagelijks leven, en beter omgaan met stressvolle situaties.

Deze unieke dag brengt je dichter bij je kern. Stiltedagen zorgen voor een innerlijke herbronning. Dit samen kunnen doen met gelijkgestemde ondernemers, zaakvoerders en ondernemers is helend voor jezelf en ondersteunend in je zakelijk succes.

Deze stiltedag verloopt (behoudens de begeleiding) in edele stilte. Er is een afwisseling van dhammatalk, meditatie-instructies en oefening in zit- en stapmeditatie. Er is eveneens ruimte voorzien voor een uitwisselingsgesprek met Björn. We starten om 19u met een check-in en gaan aan de slag met meditatie-oefeningen tot 22u. De dag nadien starten we om 7u en oefenen we tot 17u. We voorzien catering en koffie & thee doorheen de dag.

De prijs voor de stiltedag bedraagt 395 euro excl. btw (ontbijt, lunch, doorlopend koffie-thee en fruit, overnachting, citytaks en begeleiding inbegrepen). Indien je graag vegetarisch eet, geef je dit vooraf door aan inge@itam.be.

Je kan ook inschrijven voor de volle dag (zonder voorovernachting). De dag begint dan om 9u en gaat door tot 17u.  De prijs hiervoor is 250 euro excl. btw. (lunch, doorlopend koffie-thee en fruit en begeleiding inbegrepen)

Deel dit evenement

bottom of page