top of page

do 22 feb

|

Gent

Stiltedag met Familieopstelling 22 en 23 februari 2024

Unieke combinatie tussen Mindfulness (Vipassana) stiltemeditatie gevolgd door het helende werk van een Familieopstelling. Begeleiding door Björn Prins en Els Vanthuyne.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltedag met Familieopstelling 22 en 23 februari 2024
Stiltedag met Familieopstelling 22 en 23 februari 2024

Tijd en locatie

22 feb 2024, 18:00 – 23 feb 2024, 17:30

Gent, Burgstraat 110/116, 9000 Gent, België

Over het evenement

Ontdek de unieke synergie van Mindfulnessmeditatie en Opstellingswerk

Begeleiding door Björn Prins en Els Vanthuyne

Een dag gewijd aan Mindfulnessmeditatie en Opstellingswerk is een prachtige gelegenheid om diepe verbinding te creëren en persoonlijke groei te bevorderen. Deze dag zal een reis zijn naar zelfontdekking, begrip en heling, waarbij je de kans krijgt om je innerlijke wereld te verkennen en je relaties met anderen op een dieper niveau te begrijpen.

In de serene stilte van de meditatie zul je de gelegenheid hebben om je gedachten tot rust te brengen, inzicht te krijgen in persoonlijke processen en je aandacht meer te richten op het huidige moment. Door je bewust te worden van je ademhaling en je innerlijke sensaties, zul je een gevoel van kalmte ervaren dat je zal helpen om spanning en stress los te laten en vanuit rust eigen processen te aanschouwen.

Daarna kan je je innerlijke wereld die zich geopend heeft, verder exploreren met Familieopstellingen. Met deze techniek kan je dat wat tijdens de meditatie aan het licht kwam, tastbaar maken. Met een opstelling ontrafel je oude patronen en beperkingen. Familieopstellingen laten zich leiden door het grote wetende veld en rijkt je de volgende stap aan om meer in contact te komen met je essentie. Hierdoor sta je terug dichter bij jouw zijn, bij wat jou gelukkig maakt , wat jouw passie is en bij jouw missie.

Omarm de kracht van zelfontdekking en de magie van transformatie.

PROGRAMMA

18 december

 • 18u aankomst met avondmaal
 • 19u check in
 • 20u tot 22u zit- en stapmeditatie

19 december

 • 6u45 yoga of Chi Qong
 • 7u15 zitmeditatie
 • 8u ontbijt (in stilte)
 • 9u dhammatalk met thema (gericht op opstellingswerk, bvb. voice dialogue) en meditatieinstructies
 • 10u-12u meditatie
 • 12u30 lunch
 • 13u30-16u30 opstellingswerk door Els Vanthuyne
 • 16u30 check out met korte stabiliserende meditatie
 • 17u30 einde

PRAKTISCH

De stiltemeditatie wordt gevolgd door opstellingswerk. Daarbij kunnen 2 à 3 deelnemers een vraag inbrengen. Deze dag richt zich in de eerste plaats naar leidingggevenden, zaakvoerders en ondernemers. Cases en opstellingen kunnen zich in dit veld situeren. Zowel de inbrenger als groep en de representanten transformeren doorheen dit werk. De prijs voor deze combinatiedag bedraagt 495 euro excl. btw (avondmaal, ontbijt, lunch, doorlopend koffie-thee en fruit, overnachting, citytaks en begeleiding inbegrepen). Indien je graag vegetarisch eet, geef je dit vooraf door aan inge@itam.be.

Je kan ook inschrijven voor de volle dag (zonder voorovernachting). De dag begint dan om 9u en gaat door tot 17u30.  De prijs hiervoor is 325 euro excl. btw. (lunch, doorlopend koffie-thee en fruit en begeleiding inbegrepen)

Deel dit evenement

bottom of page